Αναπτύσσουμε ειδικές εφαρμογές για οποιαδήποτε ανάγκη

To πακέτο e-commerce είναι η ιδανική λύση για ηλεκτρονικό εμπόριο. Περιλαμβάνει secure SSL server, για ασφαλείς παραγγελίες, σύστημα εκκαθάρισης πιστωτικής κάρτας σε πραγματικό χρόνο, και περισσότερους πόρους από τα άλλα.Το πακέτο e-Commerce περιλαμβάνει:

Όλες τις υπηρεσίες του Professional πακέτου μας
(Απεριόριστη κίνηση δεδομένων, Secure WebMail, Kαθημερινό Backup, Plesk Control Panel, κτλ.)

Και επιπλέον:
Διαθέσιμος Χώρος σελίδων: 300 ΜΒ
Αριθμός e-mail (ανεξάρτητα POP3 accounts): 50
SSL Secure Server (Ασφαλείς κρυπτογραφημένες συνδέσεις)
Εκκαθάριση πιστωτικής κάρτας σε πραγματικό χρόνο
Γραφικό σύστημα διαχείρισης παραγγελιών σε SSL περιβάλλον
myStore, οικονομική και ολοκληρωμένη λύση για e-commerce. [ Μάθετε περισσότερα για το myStore ]
Παραλαβή e-mail/παραγγελιών στο κινητό σας

Kόστος πακέτου Ε-commerce: € 53,10 ανά μήνα (€ 637,20 ανά χρόνο)
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%Η PixelGrid υποστηρίζει κάθε εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου που υλοποιεί με αυτόματη χρέωση πιστωτικής κάρτας σε πραγματικό χρόνο (on line credit card clearance). Συνεργάζεται με πολλούς τραπεζικούς οργανισμούς προσφέροντας έτσι δυνατότητα πολλαπλών εναλλακτικών επιλογών.
Πρόκειται για μια υπηρεσία που εξυπηρετεί τόσο τον πελάτη όσο και τον τελικό αγοραστή. Προσφέρει δυνατότητα πραγματοποίησης ηλεκτρονικών αγορών με άμεση χρέωση της πιστωτικής κάρτας του πελάτη, χωρίς την παρεμβολή του ανθρώπινου παράγοντα, γεγονός που εξασφαλίζει υψηλότερη ταχύτητα συναλλαγών, ελαχιστοποίηση λαθών, εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου και αύξηση της εμπιστοσύνης του αγοραστή προς την διεκπεραίωση των ηλεκτρονικών αγορών. Η πίστωση του ποσού της συναλλαγής γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε τραπεζικό λογαριασμό. Αναλυτικότερα διατίθεται ένα εύχρηστο interface, με το οποίο μέσα από τον browser σας, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, μπορείτε σε πραγματικό χρόνο να έχετε πλήρη έλεγχο, όλων των συναλλαγών που έχουν λάβει χώρα.
Πιο αναλυτικά παρέχονται: Αναλυτικός κατάλογος των επιτυχώς ολοκληρωμένων παραγγελιών, καθώς και λεπτομερή στοιχεία για αυτές. Aμεση δυνατότητα επιστροφής μέρους ή / και όλου του ποσού των χρημάτων στον αγοραστή (έκπτωση / ακύρωση / πίστωση), καθώς και ένας πλήρης κατάλογος όλων των συναλλαγών επιτυχημένων και μη. Πέρα από την πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγγελιών με χρέωση πιστωτικής κάρτας σε πραγματικό χρόνο, μέρος της υπηρεσίας αποτελεί και η δυνατότητα χρέωσης πιστωτικής κάρτας από τον χειριστή του interface με το ποσό που αυτός επιθυμεί. Με αυτό τον τρόπο επιταχύνεται η διαδικασία ολοκλήρωσης των συναλλαγών και πωλήσεών σας, καθώς ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε και χωρίς την χρήση τερματικών συσκευών για πιστωτικές κάρτες, μπορείτε να κάνετε χρήση της παραπάνω δυνατότητας γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, με τη σύνδεσή σας στο Internet και μόνο.
Και τα δύο συστήματα είναι απολύτως συμβατά με το myStore, μία έτοιμη εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε να δείτε μία επίδειξη της υπηρεσίας μας, πατώντας εδώ και να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια online επίδειξη του συστήματος διαχείρισης του καταστήματος το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εξαιρετικά εύχρηστο και ευέλικτο.Η ευελιξία και ο έλεγχος που χρειάζεστε με την κορυφαία υποστήριξη μας


Το κορυφαίο CMS για τη δημιουργία portals και εντυπωσιακών sites


Η οικονομικότερη λύση της αγοράς για ηλεκτρoνικό εμπόριο!


Δεχθείτε πληρωμές από το Internet και το site σας στο τραπεζικό σας λογαριασμό Εκκαθάριση πιστωτικής
 κάρτας σε πραγματικό χρόνο

 SSL Certificates
 Υπηρεσίες DNS
 Υπηρεσίες e-mail
 Google Campaigns
 Κατοχύρωση domain
 Φιλοξενία Server
 Control Panel
 Systems' Administration[ H Εταιρία | Επικοινωνία | Όροι & προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | Θέσεις Εργασίας | Online ασφάλεια ]
PixelGrid - Υπηρεσίες Internet  •  τηλ: 210 9212 312  •  fax: 210 9210 855  •  info@pixelgrid.gr